Fase 2 je gaat weer een beetje werken.

Er komt een moment in je herstel dat je weer terug gaat naar je werk. Je bent dan al een stuk op weg in Fase 1, hebt veranderingen doorgevoerd en ook weer wat energie opgedaan. 


Als je zover bent is het goed om ook eens in deze rubriek te kijken. Fase 2 gaat over het terugkeren naar de werkvloer en wat je allemaal tegen kunt komen. Ook heb ik een aantal thema’s besteed aan wat je allemaal kunt doen om de terugkeer zo succesvol mogelijk te laten zijn.


Fase 2 is duidelijk geschreven voor iemand met een burn out, maar het kan ook goed gelezen worden door een werkgever, teamleider of collega. Deze laatsten krijgen zo een goed beeld van wat er aan de hand is en waar zij kunnen bijdragen aan jouw herstel.


Onder het knopje Fase 2, heb ik 25 onderwerpen beschreven die je kunt tegenkomen en die je kunnen helpen bij de re-integratie. De opbouw van de onderwerpen heb ik als volgt opgebouwd:

  • Uitleg over het onderwerp
  • Mijn persoonlijke ervaring in het kort 
  • Wat is er positief aan dit onderwerp
  • Tips
  • Voor de werkgever

Ook hier veel praktische tips en inzichten om jouw herstel te bevorderen. Waarbij er ook een stukje voor de werkgevers is geschreven.


Ik wens je veel leesplezier en succes met re-integreren. Mocht je op of aanmerkingen hebben dan hoor ik dat graag via het contactformulier.